23 Απριλίου 2013

Νέο παράθυρο , νέα σελίδα


Επιστρέψαμε στην βάση μας από την Αθήνα και προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να συντονιστούμε. Βγάλαμε τρελή κούραση ΑΛΛΑ.......


Ήταν υπέροχα , αναπάντεχα όμορφα. Μετά από πολύ καιρό ένιωσα επιτέλους ότι άνοιξα ένα νέο παράθυρο, γύρισα καινούρια σελίδα.Τώρα αρχίζω και προχωράω.

Ξαναθυμήθηκα ποια είμαι. Ταξίδια και κούραση και να γνωρίζω νέους ανθρώπους , να ακούω και να μαθαίνω νέα πράγματα . Ναι αυτή ήμουν και παραλίγο να το ξεχάσω. Ευτυχώς όμως έγινε αυτό το ταξίδι και όπως φαίνεται έγινε στην ώρα του. Οι Ψηφιακές γειτονιές  με ξεκούνησαν , με έβαλαν ξανά στην πρίζα.

Νέες γνωριμίες και μαζί νέες φιλίες . Ναι φιλίες χωρίς μεγάλα λόγια. Βλέπεις ανθρώπους που τους έχεις γνωρίσει μόνο μέσα από τα γραπτά τους . Και μόνο αυτό αρκεί για να πει κάποιος ότι ήταν μια φανταστική εκδήλωση. Νέα πράγματα άκουσα , νέες ιδέες άρχισαν να κυκλοφορούν στο μυαλό μου. Αλλά πάνω από όλα άρχισαν να ξαναβρίσκω  τον ρυθμό μου. 

Φοβερή δουλειά από την μεριά των οργανωτών και ένα μεγάλο μπράβο για όσους βοήθησαν.

Υ.Γ 1 Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφίες γιατί που να βγάλεις όταν έχεις και τζιτζίκι μαζί σου . Το τζιτζίκι ήταν που το απόγευμα πήγαινε μέσα έξω στην αίθουσα και βέβαια μαζί και εγώ,  και μιλούσε δυνατά.Περιμένω να μου στείλετε.

Υ.Γ 2 Απίστευτοι μπουφέδες με καφέδες χυμούς , πρωινά και πάσης φύσεως μασουλήματα και βέβαια και οι μπύρες στο τέλος.(Ευτυχώς πρόλαβα και ήπια μια στα γρήγορα πριν φύγουμε δεν κατάφερα να μείνω στο πάρτυ)

Υ.Γ 3 Σας ευχαριστώ όλους που με αγκαλιάσατε τόσο θερμά. Το καλύτερο για μένα ήταν ότι οι περισσότεροι εκπλαγήκανε μάλλον ευχάριστα με μένα .Αλλιώς με φανταζόντουσαν -μαύρα , χήρα, μαζεμένη - και αλλιώς τους βγήκα - σας στην έσκασα  χαχαχα.

Υ.Γ. 4 Χωρίς να είναι μεγάλα λόγια αισθάνομαι πια ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί στην Blogόσφαιρα που θα με ακούσουν και θα με βοηθήσουν αν χρειαστεί. Αυτό είναι δώρο.

Υ.Γ. 5 Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Μπαμπία όπως την λέει το τζιτζίκι,κοινώς Ολυμπία ,που μας άνοιξε το σπίτι της και την αγκαλιά της.

Ελπίζω σύντομα να υπάρξει πάλι κάτι αντίστοιχο και να μαζευτούμε πάλι όλοι μαζί. 
Εις το επανιδείν λοιπόν.