19 Ιουλίου 2012

Κούραση και μόνο κούραση

Έτσι αισθάνομαι τον τελευταίο καιρό. Μια μόνιμη κούραση .Στην αρχή ήταν τα δόντια του μικρού , μετά ήρθε η πρώτη του γρίπη που κράτησε αρκετά με τις μυξούλες, τον πυρετό και τον βήχα. Και βέβαια όλο αυτό το διάστημα η μαμά δεν κοιμόταν καλά. Κομμάτια από εκεί , ένα το κρατούμενο.

Με κολλάει και εμένα ο μικρός - φανταστείτε τι χειμώνα θα περάσω με τις παιδικές αρρώστιες που θα περάσω - δεύτερο κρατούμενο. Δεν φτάνει αυτό, απ' ότι φαίνεται θέλει να το γυρίσει σε ιγμορίτιδα αν δεν έχει γίνει ήδη δηλαδή με μια μύτη βουλωμένη και ένα διαολεμένο μόνιμο πονοκέφαλο.Θα τις περάσω πολύ άσχημα τις παιδικές αρρώστιες όπως φαίνεται.

Δεν φτάνουν όλα αυτά αποφασίσαμε να κάνουμε και μια μεταβίβαση. Τρέχα εδώ , μάζεψε χαρτιά πλήρωσε.Ακριβό σπορ οι δικηγόροι και οι συμβολαιογράφοι.

Και η χαρτούρα να συνεχίζεται με τα χαρτιά για το ΕΣΠΑ. Ταυτότητα, φορολογική δήλωση, βεβαιώσεις , κάντα γνήσια , βάλε σφραγίδες , χαρτιά εδώ, χαρτιά εκεί.Πάλι καλά που δεν ζήτησαν καμιά βεβαίωση ότι δεν είμαι ελέφαντας.

Και μαζί με όλα αυτά και μια δικαστική υπόθεση που τώρα ξεκινάει για αμαρτίες άλλων και θα πάει για πάρα πολύ καιρό. Νεύρα κρόσσια δεν το συζητάω.

Βαρέθηκα , κουράστηκα , είμαι ένα βήμα πριν τα πατώματα.Αλλά πρέπει να αντέξω.Πόσο βαρύ αυτό  το πρέπει. Είναι ίσως η πρώτη φορά που μου είναι τόσο δύσκολο και τόσο βαρύ.

Μια μαμά όμως έχει άλλη επιλογή?