26 Ιουλίου 2012

Έξυπνες λύσεις για το σπίτι
Clever ideas: use a walnut to heal furniture scratches
από www.apartmenttherapy.com

Υπάρχουν γρατσουνιές στα ξύλινα έπιπλά σας? Τρίψτε απλώς ένα καρύδι στο σημείο  και ορίστε τα αποτελέσματα


ηλεκτρική σκούπα, vacuum lost objects
από www.instructables.com

Σας έπεσαν τα σκουλαρίκια ή κάποιο άλλο μικροαντικείμενο πίσω από το κρεβάτι ή από τον καναπέ?
Βγάλτε το πέλμα από την ηλεκτρική σκούπα και βάλτε ένα καλτσόν ώστε να κλείνει την τρύπα. Με αυτό τον τρόπο θα τραβήξει το μικροαντικείμενο που θέλετε χωρίς να το ρουφήξει η σκούπα.


 how to make heart-shaped eggs
από http://9gag.com/
 Κερδίστε τους σερβίροντας τα αυγά σε σχήμα καρδιάς. Για να πετύχει χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι σκληρό χαρτόνι και το αυγό να το βάλετε αμέσως μόλις το βράσετε - προσοχή να είναι σφιχτό. Αφήστε το περίπου για 20 λεπτά και μετά καταπλήξτε τους.
Place a slice of bread on a cake to keep it fresh overnight
από http://bakedbree.com
Βάλτε μια φέτα ψωμί πάνω από το κέηκ που ψήσατε. Έτσι θα το κρατήσετε μαλακό και αφράτο σε αντίθεση με το ψωμί που θα γίνει σαν πέτρα. Μην ρωτήσετε πως γίνετε αυτό  είναι ένα μυστήριο.
 
 Make your own air freshener

από www.theburlapbag.com
Κάντε το δικό σας αποσμητικό χώρου.Απλά σε ένα βαζάκι βάλτε σόδα και μερικές σταγόνες από το αιθέριο άρωμα  του θέλετε .Κατά διαστήματα ανακατέψτε το και έχετε το δικό σας αρωματικό χώρου.

Clever idea: muffin pan craft storage
από http://familyfun.go.com

Ένας έξυπνος τρόπος για να έχετε πάντα τακτοποιημένα τα μολύβια , ψαλίδια ,πινέλα,μαρκαδόρους Απλώς κολλήστε στην βάση του ποτηριού αυτοκόλλητο μαγνήτη ή βάλτε μέσα στο ποτήρι έναν μικρό μαγνήτη . Έτσι μένει το ποτήρι στη θέση του.