11 Ιουνίου 2012

Τα σέξι τα εσώρουχα

Δεν θέλω τα πράσινα, ούτε τα μπεζ
θέλω τα ίδια που φόραγες χθες
δεν θέλω τα κόκκινα ,ούτε τα ροζ
το ξέρεις πως πεθαίνω με τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχά σου .....

Το θυμάστε το τραγούδι του Καρβέλα που το τραγουδούσαμε ή μας το τραγουδούσανε κάποτε με νόημα?(Καλά μην κοκκινίζετε κατα βάθος μας άρεσε όταν μας το τραγουδούσανε).

Για να έρθουμε  τώρα στην πραγματικότητα και στο τώρα και να ανοίξουμε την ντουλάπα μας στο συρτάρι με τα εσώρουχα.Λοιπόν άνοιξα το συρτάρι και αναρωτιέμαι πότε ήταν που τα φορούσα όλα αυτά? Μου φαίνεται πολύ μακρινή εποχή.

Τα κόκκινα , τα μαύρα τα πιο σέξι εσώρουχα είναι καταχωνιασμένα στο πίσω μέρος του συρταριού.Έχουν αντικατασταθεί με σουτιέν θηλασμού, με πιο κλασσικά και πιο βολικά σουτιέν χωρίς πολλές πολλές φιοριτούρες. (Τώρα που τα βλέπω θέλω 2 -3 σουτιεν αλλά πανάκριβα βρε παιδί μου!)

Τα κιλοτάκια δε είναι χάρμα οφθαλμών.
Από τα στρινγκ και τα τα καυτά ,απέκτησα κάτι που είχαν σχήμα  αερόστατου το διάστημα που ήμουν έγκυος και περάσαμε μετά σε πιο συμμαζεμένα αλλά άνετα και τώρα προσπαθώ βάζοντας λίγο χρώμα - κάτι ροζουλί και ριγέ- να πλησιάσουμε κάπως εκείνα που φορούσα κάποτε.

Και το καλύτερο, εκείνα τα ωραία νεγκλιζέ  και τα πασουμάκια (κλεμμένο από την χθεσινή συζήτηση που είχαμε ), τα σατέν τα νυχτικάκια που αν τα βάλω τώρα - άσε που δεν χωράω πλέον -  εκείνη η κοιλίτσα σου υπενθυμίζει μόνιμα ότι έγινες μαμά.
Ακόμα και τα εσώρουχα πρέπει να μου το θυμίζουν!!  

Αλλά άντε και μπήκα , που να τα βάλω τώρα ή γυναίκα? Εδώ για να βρεθώ με τον άντρα μου έχουμε φτάσει σε σημείο να κλείνουμε να ραντεβού, που λέει ο λόγος ,για να βρεθούμε πιο ιδιαίτερα μόνοι μας.

Α ρε κατακαημένη μάνα!! Είπαμε οι χαρές της μητρότητας .